Running gear

Mijn hardloop wishlist

De feestdagen komen er aan en dat betekent dat het ook opnieuw tijd is om verlanglijstjes te maken. Vandaag vertel ik je wat er op mijn hardloop wishlist staat.

1 Hardloopshirt – H&M – € 34.95

Als hardloper kan je nooit genoeg warme hardloopshirts hebben. Toch?

2 Lunarglide 7 Flash – Nike – € 150

Ik loop het grootste deel van mijn trainingsrondjes op mijn Lunarglides 6 en ik ben echt gek op die schoenen. Nu ik door mijn werk niet anders kan dan ’s avonds te gaan hardlopen, kan ik best wel een paar reflecterende loopschoenen gebruiken.

3 Running Light – Kalenji (Decathlon) – €39.95

Voorlopig loop ik enkel met een fluovestje, maar ik zou graag nog veel zichtbaarder zijn in het verkeer. Het Kalenji Running Light lijkt mij daarvoor ideaal.

4 Hardloophandschoenen – H&M – €12.95

Mijn handen en voeten hebben het altijd koud en een fijn paar hardloophandschoenen mag dan ook niet ontbreken tijdens de koude wintermaanden.

5 Live Love Run – Annemerel – €20

Ik ben een grote fan van Annemerel en ik kan dan ook niet wachten tot haar boek op 9 februari uitkomt. Ik heb het boek al voorbesteld bij bol.com en nu is het wachten tot hij in de brievenbus zit.

6 TomTom Runner 2 Cardio – TomTom – €199.99

Tot nu toe liep ik altijd mijn smartphone in de hand, maar hoe langer ik loop, hoe meer ik er mij aan erger. Een fijn hardloophorloge is dan ook de oplossing. Ik heb mijn oog laten vallen op dit exemplaar van TomTom en als het goed is, pronkt hij op mijn verjaardag (eind januari) rond mijn arm.

7 Limitless tight – Jogha – €69.95

De tight op de foto heb ik al in mijn bezit, maar ik wacht nu vol ongeduld op de nieuwe Jogha prints die een dezer dagen worden voorgesteld. De tight is niet goedkoop, maar het is wel de fijnste en meest comfortabele running tight die ik heb.

Wat staat er op jouw wishlist? 

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply beautifulday4makeup 9 december 2015 at 08:58

  Zo’n toffe printlegging lijkt mij erg tof om mee te sporten. Een extra drijfveer om te gaan sporten met dit vrolijke design

  • Reply Aurelie 13 december 2015 at 21:43

   Echt he! Leuke kledij geeft mij inderdaad veel motivatie om toch te gaan sporten. De leggings van Jogha zitten ook heel erg fijn.

 • Reply Michaela 9 december 2015 at 09:05

  Die broek is echt super leuk! Vooral met al die kleurtjes 😉

 • Reply Withlovefroms 9 december 2015 at 16:04

  Dat boek lijkt me super!

 • Reply Bibiane 9 december 2015 at 19:55

  Ik wist niet dat je een nieuwe blog had 🙂 Dju, daar gaat mijn idee voor een nieuwe blognaam…. (mijn ista en snap zijn al jaren runlovedream, vandaar….)

  • Reply Aurelie 13 december 2015 at 20:54

   Sorry meid, ik wist niet dat dit jouw idee voor een nieuwe blognaam was :(. Op twitter was er geen @runlovedream en instagram heb ik nog niet aangemaakt met deze blognaam.

 • Reply Billie Yoga & Activewear (Charlotte) 11 december 2015 at 10:12

  Hey Aurelie,
  ik heb een aantal vraagjes voor jou, heb je misschien een e-mailadres?
  Liefs, Charlotte

  • Reply Aurelie 13 december 2015 at 20:55

   Hey Charlotte,
   Bedankt voor jouw reactie. Ik heb jou een mailtje gestuurd :).

 • Reply Florentine 12 december 2015 at 18:04

  Wauw leuk! Ik vind die legging onwijs gaaf!

  • Reply Aurelie 13 december 2015 at 20:56

   Ja, de leggings van Jogha zijn echt super mooi! En ze zitten ook nog eens heel erg comfortabel. Nu de nieuwe collectie op hun website staat, heb ik er mij weer eentje besteld.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge