Training

Nog 95 dagen tot mijn tweede halve marathon

cpc-loop-den-haagDe kogel is door de kerk. Al weken ben ik aan het twijfelen over waar ik mijn volgende halve marathon wil lopen en eindelijk ben ik er uit. Mijn tweede halve marathon loop ik niet in België, maar wel in Nederland. Op 12 maart verschijn ik daar immers aan de start van de halve marathon tijdens de CPC Loop in Den Haag!

Op social media en verschillende blogs had ik al heel veel fijne race-ervaringen van de CPC Loop gezien en het was dan ook een wedstrijd die hoog op mijn verlanglijstje stond. Omdat ik in het najaar mijn eerste marathon wil lopen, leek het mij ideaal om in het voorjaar nog een halve marathon mee te pikken. Zo kan ik weer wat wennen aan de sfeer en de organisatie tijdens grote loopevenementen. Ik heb al ontzettend veel gelezen over de CPC en hoe meer ik er over lees, hoe enthousiaster ik word.

Mijn doel in Den Haag? Sneller lopen dan in Brussel. Daar liep ik de halve marathon relaxed en met de glimlach in 2u13, dus met wat meer moeite moeten daar zeker een aantal minuten van af gaan. Zeker omdat het parcours in Den Haag, in vergelijking met het heuvelachtige Brussel, vrij vlak is. Elke verbetering van mijn PR is mooi meegenomen, maar het liefst loop ik hem toch onder de 2u05.

De komende maanden staan al mijn runs dus in het teken van Den Haag zodat ik daar op 12 maart als de beste versie van mezelf van start kan gaan. Vorige keer liep ik de halve marathon met een schema van de nike running club en dit keer ga ik het doen met een schema van Energy Lab. Ik heb er alvast ontzettend veel zin in!

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Carolien - On a Healthy Adventure 7 december 2016 at 13:30

  Weer een leuk vooruitzicht en doel 🙂 goed bezig!

  • Reply Aurelie 26 december 2016 at 09:45

   Dat is het zeker! Bedankt Carolien.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge